Switch to full style
Dit deel van het forum is gereserveerd voor sponsoren.
Plaats een reactie

Sponsor informatie

ma 01 okt 2012, 21:09

Dit deel van het forum ("Sponsoren") is gereserveerd voor sponsoren.

Het concept van het forum is "voor en door" rijders van een Opel Ampera / Chevrolet Volt. Om dit zuiver te houden, bieden we op het forum Sponsorrruimte voor Sponsoren aan. Deze dienst kent een bepaald tarief. Hierbij wordt aangenomen dat Sponsoren een commercieel belang hebben bij de doelgroep van het forum.
Hiermee willen we voorkomen dat er willekeurig reclame over het forum verspreid wordt en dat berichten wellicht dus erg subjectief zijn, terwijl ze objectief overkomen.
Het is voor de leden van het forum direct duidelijk dat Sponsoren weliswaar commercieel belang hebben, maar tevens bijdragen aan het voortbestaan van het forum.

Wat houdt Sponsorruimte van het Opel Ampera & Chevrolet Volt Forum Benelux in?
-> Bereik de grootste online community voor berijders van een elektrische auto in de Benelux (zo'n 4.500 enthousiaste Opel Ampera / Chevrolet Volt rijders / professionals)
-> Eigen Topic in "Sponsor" ruimte van het forum
-> Verwijzing naar dit Topic vanuit andere topics in het forum. Een Sponsor kan dus antwoorden op elk bericht in het forum en hierbij verwijzen naar het eigen Sponsor Topic. Speciaal voor Sponsoren wordt deze verwijzing toegestaan.


Contacteer mij indien u interesse heeft in Sponsorruimte :thumbup:
Laatst bijgewerkt door Ivo op di 20 maart 2018, 22:51, in totaal 15 keer bewerkt.
Reden: ledenaantal update
Plaats een reactie